Krūtų estetinės operacijos pagal amžių

Krūtų didinimas implantaisTarp moterų krūtų didinimas implantais tikrai yra gausiai paplitusi operacija, tačiau ne ką rečiau atliekamos ir kitos procedūros susijusios su krūtų formų keitimu. Vienos moterys svajoja apie ekstremalius pokyčius, kitos nori tik pagražinti linijas po gimdymo. Iš esmės tendencijos ir moterų pasirinkimai labai priklauso nuo to, kokio jos yra amžiaus. Kompleksai gali aplankyti bet kurią moterį, visiškai nepriklausomai nuo to kiek jai metų, todėl puiku tai, jog šiais laikais tikrai galima tokiais atvejais padėti susigrąžinti buvusias formas ir atrodyti puikiai. Kompleksai labai pavojingi žmogaus psichologijai, todėl jų šalinimas gali būti itin puikus būdas iš naujo save pamilti.

Moterys sulaukusios 20 metų dažniausiai didžiausią dėmesį skiria būtent krūtų dydžiui, todėl plastikos chirurgai sulaukia labai daug susidomėjusių krūtų didinimu implantais. Tai vienas veiksmingiausiu būdu pakeisti krūtų formas. Be didinimo kai kurias moteris domina ir jų vienodinimas. Tai labai svarbu, jeigu moteris turi asimetriškas krūtis, kurios trukdo įprastai gyventi. Kartais jos būna labai skirtingos tiek dydžiu, forma, išvaizda, todėl sunku rasti ir tinkamas liemenėles, drabužius, kurie atrodytų gražiai. Tai dažniausiai įgimta problema. Taigi, šios dvi tendencijos populiariausios tarp jauniausios moterų grupės.

Krūtų didinimas implantais taip pat dažnai pasirenkamas ir moterų, kurioms yra virš 30 metų. Tai moterų grupė, kur daugelis jau būna finansiškai apsirūpinusios ir gali sau leisti susimokėti už operaciją. Daugelis specialistų sako, jo būtent toks amžius ir yra tinkamiausias pokyčiams. Taip pat atsiranda šioje grupėje ir jau pagimdžiusių moterų, kurios nori susigrąžinti buvusias krūtų formas ir net padailinti pilvuką, todėl atliekama ir pilvo plastika. Kokybiškas paslaugas teikiantį plastikos chirurgą rasite čia – https://www.plastikoschirurgas.lt/.

Moterys virš 40 dažniausiai renkasi krūtų pakėlimą, kartais ir krūtų didinimą implantais, tačiau kiek rečiau. Šioje moterų grupėje atsiranda ir tokių, kurios mažinasi krūtinę dėl atsirandančio nugaros skausmo. 50 metų perkopusios moterys šiuo metu tampa vis aktyvesnės ir kartais norėdamos sustabdyti bėgantį laiką, renkasi tiek krūtų didinimą, tiek pakėlimą ar kitas procedūras. Žinoma, tai nėra itin dažni atvejai, bet po truputį jie dažnėja.

Palikite atsiliepimą