Rankų priežiūra: kaip rūpintis jų oda?

Rankų kremaiRankos gali išduoti ne tik ar tinkamai rūpinamasi oda, bet ir blogiausius įpročius bei gyvenimo būdą. Visgi tai ganėtinai jautri vieta, kuriai dažniausiai neskiriama tiek dėmesio kiek reikėtų. Laikui bėgant rankos gali lengvai išduoti tikrąjį žmogaus amžių, todėl norint jaunatviška rankų oda džiaugtis kaip įmanoma ilgiau, reikalinga pagalvoti apie kai kurių įpročių atsisakymą, pakeitimą ir, žinoma, didele pagalba gali tapti rankų kremai, kurie gali ne tik apsaugoti odą, bet ir praturtinti ją naudingomis medžiagomis. Rankos bene pagrindinis žmogaus įrankis, būtent su jomis daromi visi veiksmai – juk be rankų atlikti visus veiksmus būtų kur kas sunkiau.

Žinoma, rankų odai daug įtakos turi genetika, dėl kurios ji gali būti linkusi į sausumą ar riebumą. Nors genetika turi labai daug įtakos, reikia nepamiršti, jog netinkama priežiūra tikrai nepagerins situacijos. Rankų kremai tikrai padės kovoti su rankų sausumu, jei jos į tai yra linkusios. Kai kurių moterų poodinis riebalų sluoksnis būna mažesnis, o kai kurioms jis mažėja kartu su amžiumi, tad galiausiai visiems prireikia tam tikrų odos priežiūros priemonių pagalbos. Puikių priemonių galite rasti čia – https://kosmetikosparduotuve.lt/.

Didelę žalą rankų odai gali padaryti rūkymas, saulės spindulių neigiama įtaka bei staigus svorio kritimas. Taigi, kur kas geriau jei tokių kraštutinumų vengsite, o rankas lepinsite pakeisdami senus įpročius į naujus. Tarkime, jei mėgstate namuose tvarkytis be pirštinių, tai jau yra gana blogas dalykas, nes naudojant chemikalus, karštą vandenį, indų ploviklius, rankoms yra kenkiama. Cheminės medžiagos odą gali pažeisti negrįžtamai, todėl vėliau galima liūdėti ne tik dėl bėrimų ar sausėjimo, bet ir daug greičiau senstančios odos ir prastesnės jos būklės.

Rankų kremai, kurie gali padėti apsisaugoti žiemos metu nuo šalčio ir kitų veiksmų turėtų būti pripildyti vitaminais, kurie suteiks odai reikiama maitinimą ir aprūpins naudingomis medžiagomis. Žinoma, reikia nepamiršti, jog oda turi būti aprūpinama ir iš vidaus, todėl subalansuota mityba bei tinkamo vandens kiekio išgėrimas per dieną tikrai nudžiugins savo gera įtaka jūsų odai. Stenkitės valgyti daugiau daržovių, vaisių ir kitų naudingų produktų, kurie aprūpins jūsų odą reikalingais vitaminais. Daug lengviau pasirūpinti oda iš karto nei vėliau stengtis atstatyti jau pažeistą odą.

Palikite atsiliepimą