Renkamės vestuvinę mašiną

Mašina vestuvėmsArtėjant didžiajai dienai, mes galvojame apie classic wedding car hire. Reikia surasti tokį automobilį, kuris talpintų daug svečių (taip sutaupysime, žmones susodindami kartu), ir kuris atrodytų tikrai puošniai. Mąstome apie keleto puikių automobilių nuomą, kuri galėtų mums padėti sukurti tokias vestuves, kokių norime. Abu esame senovinio klasikinio stiliaus gerbėjai, todėl ir classic car rental yra labai dominantis variantas. Ką radome ir apie ką mąstome? Štai keletas skirtingų alternatyvų.

Skirtingos mašinos

Pats man atrodo įdomiausias variantas būtų, jeigu visos vestuvinės mašinos būtų iš tiesų skirtingos. Pagalvokite, kaip nerealu – važiuoji, ir visos atrodo vis kitaip, savitai. Man nieko nebūdavo gražesnio už tuos didingus senovinių automobilių paradus. Kaip smagu būdavo į juos žiūrėti, kiek daug atrakcijos, kiek daug veiksmo. Nežinau, ar ir kitiems taip, bet manau, kad tai tikrai nerealu, kai gali pamatyti kažkokį reginį, kuris yra nekasdieniškas. Aišku, skirtingose šalyse žmonės ir tas pačias vestuves būna, kad skirtingai švenčia. Vieni daugiau skiria pačiai povestuvinei kelionei, o vestuves daro kuklias. Kiti gi į viską žvelgia kūrybingai, jiems svarbu, kad būtų neeiliniai vaizdai. Tretiems svarbiausia, kad būtų prabangu, nes kasdien pasilepinti brangiais dalykais sau neleidžia. Mes su savo nuostatomis turbūt tobulai tilptume į viduriuką, nes kaip gi kitaip, ir ką gi daugiau čia galime pasakyti. Iš tiesų, galime pasidaryti šventę tik sau ir tėvams, bet ar tokią tikrai bus smagu atsiminti? Manau, šventė yra šventė, ir ją reikia švęsti, o ne rengti kuo kukliau kaip vargšams valstiečiams. Taigi, kol kas galvoju apie visas skirtingas vestuvines mašinas. Jos visos būtų senovinės, ir būtų kaip koks muziejus. Arba – pirmoji mašina būtų vienos spalvos (jaunavedžių), o tos kitos mašinos būtų tamsesnės.

Visos vienodos

Aišku, pigiausia gal būtų, jeigu tiesiog imtume visas mašinas vienodas ir dar kokias paprastesnes. Tačiau dar nežinome tiksliai, kiek pinigų turėsime. Jeigu atlyginimus sumokės laiku, tada užsisakysime tą pirmą variantą, kitu atveju – pigesnį.

Tik viena

Pats pigiausias jau beveik atkrito. Yra pasirinkimas nuomotis tik vieną labai gražią ištaigingą mašiną – vieną gražų senovinį kabrioletą. Tai tikrai galima padaryti, bet man tada bus gaila, kad vestuvės nebuvo idealios. Tačiau reikės dar pagalvoti, kol kas dar žmonės negali irgi nutarti, kas atvažiuos į vestuves. Jeigu svečių labai daug, tai gal visiems ir neišnuomosim, gal tik sau.

Palikite atsiliepimą