Mitai apie Google reklamą: netikėkite jais

Google reklama yra vienas populiariausių būdų siekiant konkretų internatinį puslapį padaryti kur kas labiau žinomu ir lengviau atrandamu. Užsisakius reklamą savo verslo pozicijas galima net kelis kartus pakelti aukštyn, o juk to dažniausiai sėkmingi verslininkai ir siekia. Tiesa, kaip ir daugelis kitų populiarių paslaugų, taip ir Google reklama yra apipinta tam tikrais mitais, kurie kartais gali trukdyti pastebėti pliusus. Kokie tie mitai? Skaitykite žemiau.

1 mitas – reklama labai brangi.

Google reklamaGoogle reklama nėra labai brangi vien todėl, kad kiekvienas centas yra panaudojamas. Tai reiškia, kad nemokėsite už tai, kas Jums neatneša realios naudos. Paprasčiausiai, mokama bus už tai – kiek žmonių nuėjo į Jūsų internetinį puslapį vedini reklamos. Akivaizdu, kad sumokama bus tikslingai.

2 mitas – reklama neatneša daug naudos.

Ši reklama šiuo metu viena labiausiai giriamų galimybių. Kartu su SEO ji gali padėti tapti Jums kur kas labiau žinomais, lengviau atrandamais ir tuo pačiu gal net padidinti savo pardavimus.

3 mitas – ji trumpalaikė.

Google reklama veiks tiek laiko, kiek norėsite, kad ji veiktų. Paprasčiausiai, kuomet Jums atrodys, kad žmonių srauto užtenka arba paprasčiausiai nematysite realių rezultatų, kurie parodytų didesnius pirkimus arba organiškus užsukimus į puslapį – galite reklamą bet kada nutraukti. Viskas paprasta kaip du kartu du.

4 mitas – reklama padeda parduoti.

Reklamos tikslas ne konkrečiai parduoti, tačiau didinti Jūsų puslapio žinomumą. Dažniausiai populiarumas yra neatsiejamas nuo pardavimų. Tiesa, pasitaiko ir taip, kaip gera reklama neparduoda. Reiškia, reikia keisti produkto kainas arba jį tobulinti.

5 mitas – ji ne visiems galima.

Žinoma, kad jeigu norite tikrai didelio efektyvumo – visada naudinga pirmiausia pilnai susitvarkyti puslapį, o tik paskui pulti jį reklamuoti. Kita vertus – ši reklama prieinama visiems.

Kuo daugiau žinosite – tuo tikresnis galite būti, kad Jūsų pasirinkimas tikrai labai geras. Google reklama – vienas iš šiuo metu populiariausių būdų suteikiantis galimybę savo vardą garsinti labiau. Lietuvos rinka maža, tad iškilti galima greitai ir paprastai.

Palikite atsiliepimą