Madingi minkšti baldai svetainei

BaldaiJeigu rekonstruojate ar atnaujinate svetainę, smagiausia užduotis bus svetaines baldai. Juk labai smagu rinktis baldus, kai visa kita namuose jau būna padaryta. Žinoma, svetainei būtini geri minksti baldai, ant kurių bet kada galėtumėte klestelėti pailsėti. Pristatome keletą minkštų svetainės baldų, kurie šiuo metu sukurtų tikrai stilingą svetainės įvaizdį.

Pilkas kampas

Pilkas kampas „Mundo“ yra sudarytas iš dviejų didesnių dalių. Taip pat jis turi ištraukiamas dalis, kur galima nakvoti. Kampas tikrai didelis, tinkamas miegoti ir dviem, drauge, būdamas kompleksinės funkcijos, jis gali būti ir pakankamai kompaktiškas. Švelni pilka spalva puikiai derės prie dabartinio stilingo pastelinio interjero. Gražiai prie tokio kampo atrodys ir patiestas minkštas kilimas, pastatyti keli žaliuojantys augalai. Toks minkštas kampas tiek skandinaviškai svetainei, tiek ryškesnei. Jeigu minksti baldai svetainėje netaps ryškiausiais jos akcentais, tuomet šis kampas kaip tik galėtų tarsi sugerti ir šiek tiek atsverti kitų interjero elementų ryškumą.

Daili vintažinė sofa

Kai kalbame apie vintažines sofas, kurios atkraustytos iš 1950 – aisiais gyvavusios svetainės, turime omeny senovę. Tačiau kai kalbame apie tai, kokie yra dabar kuriami svetaines baldai, atitinkantys senovės apibrėžimą, tuomet susiduriame su stilingais baldais, kurie savyje įkūnija ir senovės, ir dabartinių mados vėjų komplektą. Smagu turėti tokius baldus, jeigu mokama išmaniai juos pritaikyti prie viso svetainės interjero. Daili vintažinė „Sigma“ sofa yra padaryta iš kreminės spalvos minkšto pagrindo, o ant jos dedamos trys gėlėtos pagalvės, kurios taip pat yra šio baldo dalis. Išskirtinė dizaino detalė – prie pačios sofos krašto primontuota nedidelė lentynėlė iš dviejų aukštų. Taigi, sofa, ant kurios galima sėdėti, gulėti, miegoti (išsitraukus papildomą minkštą dalį), dar taip pat tampa ir lentynėle. Nuostabus funkcionalumas, kuris itin tiks mažesniuose butuose ir svetainėse, kur siekiama kompaktiškumo ir estetikos.

Fotelis

Jeigu galvojate, kaip apstatyti svetainę minkštais baldais, nepamirškite ir vieno gražaus klasikinio baldo – fotelio. Tokie minksti baldai nuo senų laikų yra laikomi prabangos simboliu, nors pagaminti fotelį ne ką sunkiau negu pagaminti kitą sėdimą baldą. Tiesiog fotelis šiek tiek primena monarcho sostą, gal dėl to jis iškart ir suteikia tiek daug žavesio, prabangos bei stiliaus, komforto. Siūloma rinktis „Mersi“ išskirtinį baltą fotelį, turintį gana neaukštą atlošą, tačiau išlaikantį nuostabų elegantišką skonį. Toks fotelis tiks bet kurioje stiliaus pojūtį turinčioje svetainėje.

Palikite atsiliepimą