Visa informacija apie dantų protezavimą

Dantų protezavimas – tikras išsigelbėjimas. Daugelis žmonių netekę nuosavų dantų puola į paniką, kadangi mano, kad gyvenimas nebebus toks geras, koks buvo. Visgi, išeitis yra, tik reikia ja pasinaudoti. Dantų protezavimas – viena jų. Šiuo metu greta šios paslaugos labai dažnai minimi ir implantai. Tiek viena, tiek kita paslauga padeda susigrąžinti ne tik gražią šypseną, tačiau tuo pačiu ir tinkamai išnaudoti dantų funkcionalumą.

Protezavimo kainosDantų protezavimas – paslauga, kuri garantuoja, kad:

  1. Dantų protezavimas palyginus su implantavimu kainuoja kur kas mažiau.
  2. Dantys labai primena natūralius, tad daugelis net nežinos, kad esate su protezais.

3.Protezai gali būti suteikiami visiems, kuriems tik reikia tokių paslaugų. Beveik jokios sveikatos problemos netrukdo pasinaudoti paslauga.

  1. Jie puikiai atlieka savo funkciją.
  2. Daug specialistų teikia tokias paslaugas, taigi galite iš daugumos pasirinkti tą variantą, kuris jums tinka labiausiai.

Daugiau detalios informacijos, kuris jums gali padėti apsispręsti, rekomenduojame ieškoti konsultuojantis su profesionalu. Jo darbas atsakyti į visus iškilusius klausimus. Jeigu negaunate jums svarbios informacijos – tokiu atveju nesinaudokite to asmens paslauga. Bendravimas išties labai svarbus. Juk esant rimtam protezavimui su chirurgu teks susitikti ne vieną ir ne du kartus.

  • Paslauga gali būti suteikiama tiek tokiu atveju, jeigu jums trūksta vieno, kelių arba visų dantų. Atitinkamai bus dedami arba viso žandikaulio protezai arba keli dantys.
  • Protezai gali būti arba fiksuoti, arba išimami.
  • Dantų protezavimas palyginus yra nebrangi paslauga. Lietuvoje pensijinio amžiaus asmenims ji visiškai nekainuoja, tad įvertinkite privalumus.
  • Protezai atrodys tarsi natūralūs, tad jeigu pats nepasakysite, kad esate su dirbtiniais dantimis – niekas to ir nesužinos.
  • Protezai dažniausiai sėkmingai tarnauja iki pat žmogaus gyvenimo pabaigos. Žinoma, norint kad taip būtų, reikia pasirūpinti dantimis. Jie taip pat reikalauja priežiūros. Neužtenka nakčiai pamerkti į stiklinę, kaip daugelis mūsų mano. Siūloma net speciali pasta, kuri skirta būtent protezams.
  • Jeigu protezai krenta, tokiu atveju galima įsigyti specialius klijus, kurie užtikrins, kad pastarieji tvirčiau laikysis.

Dantų protezavimas – galimybė vėl džiaugtis savo šypsena ir tuo pačiu būti tikram, kad pavyks sėkmingai sukramtyti maistą. Netinkamas maisto kramtymas gali sukelti tikrai labai rimtas problemas, kurių sprendimas yra neatsiejamas net su chirurginėmis operacijomis. Tai tik parodo, kaip svarbu netekus nuosavų dantų įsidėti kitus, kad ir dirbtinius. Tuomet būsite tikras, kad tinkamai prižiūrite savo kūną.

Visi mes puikiai žinome, kaip svarbu prižiūrėti burnos ertmę, tačiau toli gražu ne visi stengiamės tai daryti. Svarbiausia, kad šiuo metu visas reikalingas priemones labai greitai galite rasti nedidelėmis kainomis. Investuokite į savo dantis. Tai visada verta ir naudinga.

Palikite atsiliepimą