Kaip sugedo jūsų kompiuteris?

Nors Dell nešiojami kompiuteriai yra tikrai patvarūs bei visame pasaulyje žinomi kaip puikios kokybės elektronikos gaminiai, tikrai rastume žmonių, kurie sutiktų jums papasakoti, kaip jiems sugedo jų Dell kompiuteriai. Lygiai taip pat, kaip rastume ir žmonių su sugedusiais Acer ar Apple kompiuteriais. Reikia pripažinti, kad nesaugant kompiuterio jis gali greitai sugesti. Štai keli pasakojimai, kaip buvo sugadintas kompiuteris.

Uodas pagaliau pakenkė

Dell nešiojami kompiuteriaiAstas sako, kad visą gyvenimą mirtinai bijojo uodų bei už juos didesnių skraidūnų, kuriuos taip pat vadindavo uodais.„Mano bobutė juos vadina plukiais. Tai tokie milžiniški apgirtę uodai, kurie skraido tiesiog bet kur aplink, daužosi į sienas, nemato žmonių, gali bet kada atsitrenkti tau į veidą ar plaukus. Visi sako, kad jie nekenksmingi, ir nėra ko spiegti, vos tik tokį pamatai. Tačiau noriu paneigti tokį faktą, nes manau, kad jie yra dar ir kaip kenksmingi. Štai paprasta istorija apie tai, kaip plukis sugadino man gyvenimą. Buvo dar tik birželio mėnuo – laikas, kai jie paprastai neskraido, kai jų būna nedaug. Nebent ateini į pelkės vidurį, o ten jau ilgą laiką buvo labai šilta. Paprastai jie atsiranda tik rugpjūtį, todėl ir sakau, kad tuo metu dar nesitikėjau pamatyti kokį siaubūną. Be to, reikia paminėti, kad per rugpjūtį aš kažkiek apsiprantu, ir kai tai būna paskutinis sezono plukis, jau net galiu jį pati su šlepete užmušti. Tačiau, kai jie tik prasideda, man būna šokas. Tad aš sėdėjau pas draugę sode, su manimi buvo ir mano Dell nešiojamas kompiuteris. Mėgstu taip sėdėti sode ir skaityti naujienas iš interneto, tai visada labai prablaško. Ir staiga tas bjaurus padaras atskrido. Vos infarkto negavau, iškart kompiuterį pašokdama numečiau ir puoliau bėgti. Kompiuteris krito antbetoninių terasos grindų. Nuo to laiko man teko su juo atsisveikinti“, – prisimena Asta.

Kisielius ne kisielius

Dominyka pasakoja, kad paskutinį kartą nešė kompiuterį Dell į taisyklą, kai jis ėmė neveikti dėl drėgmės. „Ašasmeniškai neužfiksavau, kada jį kažkuo apliejau ar kitaip jam pakenkiau. Bet juokingiausia vis tiek yra, kaip meistras man pasakė gedimo priežastį. Nes jis pasižiūrėjo ir sakė – kisielius, ne kisielius, gal kompotas. Aš klausiau, apie ką jis. O jis pasakė, kad kompiuteris neveikia, nes viduje buvo rasta drėgmės, tikriausiai kisieliaus“, – sako Dominyke.

Palikite atsiliepimą