Ko jaunimas tikisi iš naujų butų?

Jauniems žmonėms seni daugiabučiai kelia neigiamas emocijas, o štai nauji butai Vilniuje atrodo kaip kažkas, ko verta siekti, norėti ir kam verta taupyti. Į naujos statybos būstą dedami dideli lūkesčiai ir tikimasi iš tokio būsto permainų bei patogaus gyvenimo.

Nepanašūs į sovietinį paveldą išoriškai

Jauki svetainėPirmas dalykas, kurio tikėsis naujakuriai, tai, kad naujos statybos butai Vilniuje nebūtų išoriškai panašūs į tuos, kokių Vilniuje buvo daug pristatyta sovietmečiu. Toli pavyzdžių ieškoti nereikia – pasivažinėjus po Karoliniškes, Lazdynus, Fabijoniškes, Pašilaičius ar kitas vietas galime pamatyti tikras sovietinio būsto kolonijas. Užėjus į vidų, visada jausitės tarsi būtumėte tame pačiame būste kaip prieš tai – viskas jame atrodo taip pat. Taigi, išoriškai tokie būstai yra tikrai panašūs. Menininkai dar skuba įamžinti savo nuotraukose ir kitokiose priemonėse tokius senus daugiabučius, nors tai ir nėra pats maloniausias paveldas, kurį tarytum reikėtų perduoti kažkam. Istoriškai mūsų tradicijos verstų statyti kitokį būstą. O nauji daugiabučiai iš toli turi nepriminti senųjų sovietinių, nes jeigu būtų panašūs, nebūtų patrauklūs pirkėjams. Standartinis išplanavimas bute – maža atskirai įgrūsta virtuvė, mažas tualetas ir vonia, taip pat paslėpti už storų sienų, ilgi koridoriai. Dabar jaunimas nori kitokio išplanavimo: pavyzdžiui, didesnės erdvės, kurioje susitinka ir virtuvė ir svetainė.

Storos sienos

Skaityti toliau

Originali dovana vyrui gali būti išrenkama kur kas paprasčiau

DovanosDažnai yra ieškoma tokios dovanos, kuri ikrai nudžiugintų ir maloniai nustebintų solenizantą, tad tenka pasvarstyti apie tai, kokios galimybės galėtų geriausiai pasiteisinti. Išrinkti tinkamiausią dovaną tirai nebus labai sudėtinga, jei paieškas nuspręsite pradėti internetinėje erdvėje. Originali dovana vyrui internetu gali būti išrenkama kur kas greičiau, ir tam jums tikrai neprireiks ypatingai daug pastangų. Didelis dovanų asortimentas visada leidžia rasti tokių dovanų, kurios geriausiai pateisintų jūsų lūkesčius, o užsakymo pateikimui jums prireiks vos kelių laisvų minučių. Taigi, kokių dovanų galima rasti?

Puikiu pasirinkimu gali būti originalūs marškinėliai, kojinės, apatiniai, puodeliai, ir t.t, tačiau taip pat gali būti pasirenkamos ir įvairios kitos dovanos, apie kurias net nesusimąstytumėte. Specializuotos parduotuvės, kuriose yra prekiaujama dovanomis, tikrai dažnais atvejais gali pasiūlyti puikių dovanų idėjų, tad visai nesvarbu, kokie yra solenizanto pomėgiai, ir kokias dovanas jis vertina labiausiai, kiekvienu atveju atrasite pačias palankiausias pasirinkimo galimybes, kurios gali iš tiesų puikiai pasiteisinti. Dovanų paieška dar niekada nebuvo tokia paprasta – neišeidami iš namų galėsite užsisakyti tam tikrų prekių, ir labai gretai galėsite gauti pasirinktą produkciją tiesiog į namus.

Skaityti toliau

Netradicinės vestuvės Londone

Ieškote idėjų, kaip atšvęsti vestuves? Pats laikas – juk vasara ir šiltos pavasario dienos jau ant nosies. Paskubėkite, ir dar spėsite gauti wedding car hire London ar jūsų gimtame mieste. O kodėl čia paminėtas Londonas, kuo jis dėtas? Štai viena pora greitai švęs savo vestuvių metines, o vestuvės jų buvo būtent šiame gražiame Anglijos mieste, sostinėje.

Ieškojo originalios idėjos – sugalvojo Londoną

Automobilis vestuvėmsJauna pora dabar jau turi pirmagimį, o tada dar apie tai net negalvojo. Tačiau su džiaugsmu prisimena, kad ieškodami įdomios idėjos atšvęsti tuo metu sugalvojo keliauti į Londoną. „Visi nori ypatingų vestuvių, nesinori, kad tavo vestuvės būtų tik dar viena identiška vestuvių kartotė. Mes manome, kad joks planuotojas tau nesuplanuos to, ką pats ar pati žinai geriausiai – kas tau labiausia tinka, kas geriausia būtent tau. Man atrodė, kad mes turime padaryti kažką neįprasto, tačiau labai daug pinigų, kaip ir pas visus, tam numatyta nebuvo. Reikėjo tokių vidutinio brangumo vestuvių, kurios atneštų pačius geriausius įspūdžius. Tada ir sugalvojome, kad reikia pasidairyti kur nors už Lietuvos ribų“, – prisimena jauna mama.

Londone gyvena giminės

Skaityti toliau

Naudoti traktoriai

Traktoriai pigiauKaip jau tikriausiai esate pastebėję, prekyba naudotais traktoriais Lietuvoje yra pakankamai išvystyta, todėl jūs, gerbiami pirkėjai, turite puikią galimybę pasirinkti iš plataus asortimento ir išsirinkti naudotą traktorių, kuris atitiktų visus jūsų poreikius. Nėra paslaptis, jog pirkti naują daiktą yra kur kas geriau, nei naudotą. Tačiau ką daryti, kai naujas daiktas kainuoja krūvą pinigų, jums to neleidžia kišenė, tačiau to daikto vis tiek reikia? Tokia situacija labai dažna ir kalbant apie traktorius – daugumai ūkininkų tai yra nepakeičiamas ir vienas iš pagrindinių įrankių, tačiau toli gražu ne kiekvienas gali sau leisti nusipirkti naują traktorių, kuris kainuoja kelis šimtus tūkstančių. Tuomet pirkėjai atsigręžia į naudotą techniką. Jei teisingai pasirinksite, naudotas traktorius gali būti ne ką mažiau efektyvus ir patvarus, nei naujas, todėl siūlome gerai apgalvoti šį variantą.

Naudotų traktorių privalumai

Patrauklios suknelės moterims

Šiai dienai suknelės išsirinkimas ir įsigijimas yra labai paprastas – nebereikia keliauti ieškotis ir matuotis suknelių daugybėse miesto parduotuvių, nes tai galite padaryti internetu. Tačiau dauguma moterų vengia užsisakinėti suknelių internetu, kurių jos negali paliesti gyvai bei tuo labiau pasimatuoti. Dauguma internetinių parduotuvių pateikia visus suknelės išmatavimus ir visą sudėties informaciją apie ją, – todėl dėl to galvos sukti tikrai nereikia. Smarkus pranašumas perkant sukneles internetu – tai itin mažos kainos, lyginant su realiomis parduotuvėmis. Jums belieka tik išsimatuoti pečių, krūtinės, juosmens ir klubų apimtis, kad galėtumėte patikrinti išmatavimus ir įsitikinti, kad suknelė Jums tikrai tinka. Toliau belieka įsitaisyti patogiai ant sofos ir ieškoti savo naujosios suknelės internetu.

Graži suknelėSuknelių internetu pasirinkimas yra gausus, įvairių tipų bei progų, tačiau kokios reikia Jums? Juk suknelė padaro pirmą ir labai svarbų įspūdį. Geriausia renkantis suknele taip pat atsižvelgti ir į praktiškumą, kadangi išsirinkus nuostabią raudoną šventine suknele, kuri pabrėžia Jūsų kūno linijas ir formas – jos negalėsite apsivilkti į darbą ar laisvalaikiu, todėl dauguma laiko ji bus nenaudojama. Tokiu atveju praktiškoms moterims rekomenduotume pasirinkti ir savo spintoje turėti bent vieną kuklią, vidutinio ilgio klasikinę neutralios spalvos suknelę, kurią galėsite nešioti tiek laisvalaikiu ar į darbą, tiek esant ypatingesnei progai.

Skaityti toliau