Kaip Vilnius atrodys po 50 metų?

Kiekvienas nekilnojamo turto projektas Vilniuje yra skirtingas, ta2iau interesai tie patys: sukurti daugiau gyvenamųjų vietų žmonėms. Kadangi statybų vyksta vis daugiau ir daugiau, ir proretai vystomi dideliu greičiu bei yra kuriami nauji, susidaro įspūdis, kad Vilnius tikrai turi optimistines prognozes. Iš tiesų, kaip atrodys Vilnius vėliau?

Gyventojų skaičius: optimistinės ir pesimistinės prognozės

Pirmiausia viskas bus susiję su tuo, kiek Vilniuje gyvens žmonių. Kaip žinia, Lietuvoje gyventojų skaičius mažėja ir esame vadinami senėjančia visuomene. Tačiau visgi Vilniuje žmonių skaičius nuosekliai auga. Tačiau sunku prognozuoti, kiek būtent žmonių bus po 10 ar daugiau metų. Tai tikrai klausimas, vertas išsamesnės analizės. Taip pat verta pagalvoti, ar atvyks daugiau užsieniečių – jiems taip pat reikės gyvenamųjų vietų.

Bus daug naujų būstų

NTVisgi pagal tai, kiek šiuo metu yra statoma naujų projektų, kyla įspūdis, kad naujų būstų tikrai tik daugės. Kai kurie NT vystytojai dar yra tik pačios pradžios stadijoje, taigi, būstų statyba dar tik planuojama. Kiti jau yra bebaiginėjami. Tad norintiems įsigyti naują būstą Vilniuje, galima tą daryti dabar arba šiek tiek palaukti ir rinktis iš dar didesnio pasirinkimo.

Kas nutiks su senaisiais daugiabučiais?

Skaityti toliau

Lūpų putlinimas – greita ir paprasta procedūra

Šiais laikais pakoreguoti savo išvaizdą yra paprasta kaip niekada. Daugelis žmonių džiaugiasi, kad tai ko negavo gamta gali duoti chirurgai bei kosmetologijos specialistai. Lūpų putlinimas – viena iš procedūrų, kuri sulaukia tikrai didelio dėmesio ir susidomėjimo. Paprasčiausiai daugelis moterų sutinka, kad mylėti save yra labai svarbu ir tokios mažos procedūros, kurios suteikia laime – būtinos.

Lūpų putlinimas yra paprastesnė procedūra nei galėjote pagalvoti. Išskirsime pagrindinius aspektus, kurie Jums padės įvertinti, kaip atliekama procedūra ir kaip tinkamai jai pasiruošti. O gal nereikia jokio pasiruošimo?

Lūpų putlinimas atliekamas dėl kurios nors vienos priežasties:

  1. Kai matosi labai skirtingos lūpos ir norisi sukurti simetriją.
  2. Kai paprasčiausiai norima kiek padidinti lūpas.

Galima pasirinkti vieną iš kelių skirtingų lūpų putlinimo būdų:

  • Naudojant lūpų implantus.
  • Naudojant hialurono rūgštį
  • Naudojant savo paties riebalus, kurie yra išsiurbiami iš pasirinktos kūno vietos.

Skaityti toliau

Tikslingos chirurgo paieškos

Jeigu plastikos chirurgija Jums yra reikalinga paslauga – tokiu atveju skatiname kuo greičiau ieškoti labiausiai tinkamo chirurgo, kad rastas pasiūlymas geriausiai atitiktų poreikius. O, patikėkite, šiuo metu chirurgų pasirinkimas labai platus, tad kiekvienas ieškantis nesunkiai randa tai, kas jam labiausiai tinka.

Norėdami Jums padėti kur kas greičiau rasti tą chirurgą, kuris labiausiai tinka, siūlome susipažinti su galimybėmis. Internete esanti informacija padeda tikslingai lyginti pasiūlymus ir derinti galimybes. Tuo pačiu ir mes nurodysime esminius aspektus, kuriuos dažniausiai reikia apgalvoti siekiant rasti kokybę, kuris suteiks Jums komfortabilų gyvenimą.

  • Daugeliui žmonų kainoraščiai yra pats svarbiausias aspektas, kuris įvertinamas ieškant jiems labiausiai tinkamo chirurgo. Kol vieni žiūri, kad kaina būtų kuo mažesnė, tuo tarpu kiti vertina, kad paslaugos pranoktų poreikius. Kadangi šiuo metu pasirinkimas labai platus – kiekvienas ras tai, kas jam labiausiai tinka.

  • Skaityti toliau