Kodėl verta plaukti baidare

Populiari vasaros pramoga tarp aktyvumą mėgstančių žmonių – baidarių nuoma. Žmonės dar neprasidėjus vasaros sezonui jau svajoja, kaip atšilus galės sėsti į baidarę ir pasileisti upių labirintais. Kuo tokia patraukli baidarių nuoma, kodėl žmonės taip mėgsta plaukioti šiomis siauromis valtelėmis?

Pamatai savo šalį kitaip

Poilsis baidarėjeDaugelis plaukiotojų baidare mėgsta rinktis vis kitus maršrutus. Jie pasakytų, kad nėra neįdomu antrą kartą plaukti tuo pačiu, tačiau plaukti vis kitu – kaskart įdomiau, nes naujai pamatai tam tikras vietas. Baidarę plaukęs Tomas sako, kad jam labai patinka tas atradimo džiaugsmas: „Atrodo, gyveni savo šalyje, labai gerai ją pažįsti. Ypač, tas vietas, kuriose gyveni. Tačiau įlipi į baidarę ir pasileidi upe – supranti, kad visiškai nepažįsti tos vietos, kur gyveni. Net praplaukiant per miestus, jie atrodo kitaip. Tačiau kai išplauki iš jų, patenki išvis į kitokią aplinką. Visą laiką tave supa krantai, o juose plyti laukai, pievos, miškai, kaimai. Staiga supranti, kad tavo kraštas toks nuostabus ir tu gali jį pažinti dabar tokiu nauju kampu, kokio niekur kitur nerasi. Kai šiaip važiuoji per Lietuvą, tai tu matai labai daug civilizacijos ženklų visą laiką. O upėje ir jos krantuose to beveik nėra. Mėgstantiems pažinti naujus dalykus plaukimas upe yra nuostabi jėga“, – sako Tomas.

Sportuoji su malonumu

Skaityti toliau

Darbas keliaujant – kodėl gi ne?

Kelionės į užsienįKai vieni žmones keliauja tik kartą ar mažiau per metus, naudojasi tokių turizmo agentūrų kaip Krantas paslaugomis, norėdami gauti geriausią kelionės pasiūlymą, kiti sau keliauti leidžia gana dažnai. Kokia dažnų kelionių paslaptis? Jos dažnai yra derinamos su darbu. Kokiais atvejais galima keliauti ir dirbti vienu metu ir apie ką reikėtų pagalvoti ruošiantis darbinėms kelionėms?

Privalumai ir trūkumai, dirbant keliaujant

Taigi, nesvarbu ar kelionę poilsiauti suorganizuos Krantas, ar kita agentūra, ar tą padarysite savarankiškai, tačiau pats nuosprendis dirbti kelionėje daug ką nulems. Štai neseniai mėnesį Ispanijoje praleidęs Rokas sako, kad ir dirbti, ir ilsėtis vienu metu yra keblus uždavinys. „Jeigu dirbi, tada imi gailėtis, kad nekeliauji, o dirbi ir būdamas užsienyje švaistai laiką tokiai nuobodžiai veiklai. Jeigu nedirbi, o pradedi keliauti po miestą, šalį, o dar ta kelionę ne visada būna tokia įspūdinga, gal kažkas ir nuvilia, tada imi mirtinai graužtis, kad nedirbi, o švaistai laiką. Taip ir eina dienos, derinant tai vieną, tai kitą“, – sako jis.

Kaip tai suderinti?

Skaityti toliau

Garso aparatūros nuoma: muzikos magija

Muzika mus veikia labai skirtingai. Galbūt todėl, kad kiekvienas iš mūsų klausosi skirtingos muzikos, o ji gali tiek užburti, tiek aktyvinti. Taigi, natūralu yra tai, kad šventės metu labai svarbu pasirinkti gerą DJ, kuris perteiktų vakarėlio dvasią ir leistų tokią muziką, kokios labiausiai pageidauja svečiai. Tiesa, ne visi sau gali leisti samdytis DJ, juk jų paslaugų kainos yra gana didelės. Kitas pasirinkimas – garso aparatūros nuoma. Nuomos kaina maža, dažniausiai kartu atvyksta ir asmuo, kuris prižiūri, sujungia aparatūrą, o muzika bus nuostabi. Paprasčiausiai įsirašykite flešą ir išlaisvinkite savo jausmų galią! Sužinokite daugiau: garso nuoma Lietuvoje.

EkvalaizerisTurbūt net neverta kalbėti apie tai, kad skirtingo žanro muzika mus veikia labai skirtingai. Pradedant nuo tokios, kuris pakelia nuotaiką ir gali paskatinti judinti kojas iki tokios, kuri dažnai gana liūdna ir norisi, kad ji padėtų kur kas geriau jaustis. Taigi, ieškodami muzikos vakarėliui taip pat turėtumėte įvertinti kuo daugiau kriterijų. Juk labai svarbu, kad muzika tiktų visiems vakarėlio svečiams. Žinoma, gali būti sunku atrasti tokią, kadangi skirtingiems asmenims patinka ir skirtinga muzika, tad universalumas šiuo atveju neveikia. Geriausia yra pasirinkti tokią muziką, kuri atitinka daugelio svečių poreikius. Ją galima įvertinti peržiūrėjus kokio amžiaus asmenys dalyvaus, tuo pačiu, kokios muzikos jie įprastai klauso. Verta paminėti, kad dažniausiai tradicinės lietuviškos dainos tinka visais atvejais, tad tai puikus pasirinkimas tokiu atveju, kai norisi, kad visi svečiai, nepriklausomai nuo amžiaus,m smagiai leistų laiką ir paprasčiausiai sugebėtų atsipalaiduoti. Garso aparatūros nuoma padės Jums tai padaryti.

Skaityti toliau

Proraso – puiki dovana brangiam vyrui

Kosmetika vyramsSutikite, išrinkti dovaną moteriai kur kas paprasčiau nei rasti ką nors ypatingo, išskirtinio ir originalaus mylimajam, tėčiui, draugui ar kolegai. Neretai tenka grįžti prie eilinių, kiek pabodusių pirkinių vien todėl, kad parduotuvių vitrinose margėte marga įvairios dovanų idėjos dailiosios lyties atstovėms, o dovanoms vyrams paliekama labai mažai erdvės. Jei norite nenuobodžios ir kokybiškos dovanos, kuri tikrai neliks nepanaudota – rinkitės Proraso kosmetiką, skirtą barzdos priežiūrai!

Nors iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad skutimosi rinkinys – tai klišė ir tikrai ne išskirtinė ar naujai atrasta dovana, kurią galite įteikti brangiam vyrui, ši linija yra visiškai kitokia. Proraso prekės ženklas atpažįstamas visame pasaulyje ir yra itin puoselėjamas dėl aukštos kokybės formulės, kurios paslaptis – eukalipto aliejus.

Skaityti toliau

Kaip švara išsaugos buitinę techniką

Ar žinojote, kad kartais buitinės technikos remontas jums net nebūtų būtinas, jeigu sugebėtumėte pakankamai švariai gyventi ir laiku tinkamai išvalyti savo buitinę techniką? Nežinojote? Kviečiame pagalvoti apie tai ir nuo šiol labiau tvarkytis, siekiant techniką išlaikyti švarią.

Šaldytuvą

Buitinė technikaKą jau ką, bet šaldytuvą tikrai reikėtų valyti labai rimtai. Tai nėra tiesiog šiaip išvalymas, kaip kokios spintos. Į šaldytuvo valymą ir tirpdymą galima būtų žiūrėti kaip į profilaktinį kompiuterio nuskenavimą dėl virusų. Jūs juk norite ten užtikrinti geriausias sąlygas, dėl to ir padarysite viską, kad jos tokios ir būtų. Tad šaldytuvą reikėtų į metus porą kartų ištirpinti, prieš tai viską iš jo išėmus. Jeigu jį visada laikysite užgrūstą, itin prišaldytą, vėliau gali tekti labai gailėtis, kai šis staiga suges būtent tą dieną, kai iš prekybos centro grįšite su penkiais dideliais maisto maišais, skirtais trims savaitėms prasimaitinti.

Viryklę

Kur gali būti viryklės gedimai, jeigu nesitvarkysite? Pirmiausia ant pačių degiklių viršuje. Kai verdame ar kepame kažką ir bėga skysčiai iš puodo, jų pribėga ir ant degiklių. Ten gali kas nors užsikimšti ir sugesti. Taip pat jeigu kepant orkaitėje išbėga daug skysčių, jie vėliau neišvalyti pridega ir kitų kepimų metu, todėl jums atrodo, kad ima svilinti orkaitė.

Mikrobangų krosnelę

Skaityti toliau