Padangos internetu ar jas pirkti įprastoje parduotuvėje?

Šiais laikais, kaip ir planuojant praktiškai bet kokį pirkinį, turime pasirinkimą – vykti į parduotuvę ar pirkti internetu. Tad kuris variantas būtų geriausias pasirinkimas perkant padangas? Pirmiausia, pirkdami internetu jūs galite sutaupyti nemažai laiko, kadangi niekur nereikia vykti, o jeigu dar parduotuvė kitame miesto gale. Be to, dažniausiai pirkdami internetu galite rinktis iš gerokai platesnio pasirinkimo. Taip yra todėl, jog internete greitai galime apžiūrėti įvairių parduotuvių siūlomą asortimentą ir rinktis iš visų prekių. Tuo tarpu, nuvykus į įprastą parduotuvę teks rinktis tik iš jos siūlomų prekių asortimento, kuris, tikriausiai, bus mažesnis, o aplankyti tiek daug tradicinių parduotuvių, kiek galima internetinių, gali būti labai sudėtinga.

Padangų rinkos tendencijos

Padangos internetuŠiomis dienomis, kai automobilis tapo daugumos neatsiejama gyvenimo dalimi ir jų sparčiai daugėja, nėra keista, jog ir padangų rinka plečiasi. Juk atsiradus paklausai didėja ir pasiūla. Atsiranda nemažai naujų gamintojų siūlančių įsigyti padangas pigiau bei taip įsitvirtinti rinkoje, o didieji gamintojai tobulina savo produktus ir stengiasi kiekvienais metais pristatyti vienas iš geriausių padangų, kurios patvirtintų jų žinomą vardą. Taip pat nemažai yra ir padangų pardavėjų, paskutiniu metu ypač populiarios tapo padangos internetu ir labiausiai tai lėmė interneto svarba mūsų kasdieniniame gyvenime bei patogumo faktorius perkant tokiu būdu.

Naudotos padangos internetu ir kur jų ieškoti?

Skaityti toliau

HEMP OIL – šalto spaudimo kanapių sėklų aliejus ir jo populiarumo priežastys

Jeigu prieš gerą dešimtmetį apie pluoštines kanapes žinojo retas lietuvis, šiandien šis produktas jau ne tik plačiai žinomas, bet ir auginamas Lietuvos ūkininkų. Tiesa, pluoštinės kanapės yra itin lietuviška augalų kultūra, kadaise auginama daugelyje Lietuvos kaimų. Kažkuriuo istorijos metu užmirštas augalas šiandien vėl išgyvena aukso amžių, o dėl pluoštinių kanapių produktų legalizavimo vyksta kovos net Seimo posėdžių salėje. Vienas populiariausių produktų – aliejus. Tai pasaulyje labai vertinamas gaminys, dažnai dar vadinamas supermaistu. Kodėl?

Kaip teigia KAPVIA – Kanapių augintojų, perdirbėjų ir verslo inovatorių asociacijos bendra-įkūrėjas ir valdybos narys, UAB GERA KARMA įkūrėjas Andrejus Petruša, labiausiai šis super-aliejus vertinamas dėl to, jog tai visiškai natūralus produktas, gaminamas iš Lietuvoje augančių pluoštinių kanapių. Pluoštinės kanapės savo išvaizda šiek tiek primena marihuanos augalus, tačiau iš tiesų pasižymi visai kitokiomis savybėmis – neturi psichotropinių medžiagų, yra saugios vartoti – narkotinių medžiagų jose nėra. Pluoštinės kanapės yra itin sveikas augalas, kuris perdirbimui gali būti naudojamas visas: tiek jo stiebas, tiek lapeliai, tiek sėklos. Būtent iš kanapių sėklų ir spaudžiamas (šalto spaudimo) GERA KARMA kanapių aliejus HEMP OIL.

OilKuo pasižymi šis kanapių aliejus?

Tai termiškai neapdorotas produktas, gaminamas iš natūralių pluoštinių kanapių sėklų. Šalto spaudimo aliejus yra gausus naudingų medžiagų: kalcio, kalio, magnio, omega 3 ir omega 6 bei omega 9 rūgščių, baltymų, o taip pat yra gausus vitaminų E ir B1. Taip pat šiame aliejuje daug chlorofilo, todėl šis gaminys vertinamas įvairiausiose pasaulio šalyse. Įmonė, kurdama savo produktus, visuomet remiasi tarptautine praktika ir jau pripažintais metodais bei receptūromis. Tai gamintojas, kuris nuolat bendradarbiauja ne tik su Lietuvos augintojais ir rinkos specialistais, bet ir profesionalais iš kitų pasaulio šalių. Pavyzdžiui, Kanados, Olandijos, Italijos, JAV, taip pat Azijos šalių.

Kokias naudingiausias šio produkto savybes būtų galima paminėti?

Jų būtų galima vardinti visą sąrašą. Būtent todėl, kad šis super-aliejus pasižymi tokia gausa naudingų savybių, jis vadinamas ne tik supermaistu, bet ir puikiu pagalbininku, norint išsigydyti ligas ar tiesiog sustiprinti imunitetą. Štai kelios savybės, kuriomis pasižymi šalto spaudimo aliejus.

  • Šalto spaudimo pluoštinių kanapių aliejus HEMP OIL padeda palaikyti tinkamą hormonų pusiausvyrą organizme. Tai užtikrina ne tik gerą savijautą, bet ir apsaugo nuo įvairių ligų, kurias sukelia hormonų trūkumas arba perteklius.
  • Šis šalto spaudimo aliejus padeda apsaugoti nervinę sistemą, mažina stresą. Pluoštinės kanapės apsaugo žmones nuo nervinių ląstelių irimo, todėl tai puikus pasirinkimas, norint kovoti su kasdieniu stresu.
  • Tai puikus sprendimas vegetarams ir veganams, vengiantiems augalinės kilmės produktų. Dažniausiai šie žmonės ieško alternatyvų, kaip savo mitybą praturtinti baltymais. Pluoštinių kanapių aliejus – puikus pasirinkimas. Jis praturtintas naudingais baltymais, jame yra mažas angliavandenių ir cukraus kiekis. Todėl tai kartu yra puikus pasirinkimas ir alternatyvų ieškantiems diabetu sergantiems ligoniams.

Skaityti toliau

Sportininkų portretai

Vartojantys bcaa ir kitus sporto papildus sportininkai kartais pristatomi kaip tikri ištvermės etalonai. Ir tai tikra tiesa – sportas pareikalauja geležinės valios. O jeigu dar tai būna suderinta su baltymine mityba – juo labiau. Štai keletas sportininkų ir jų portretų, kaip jie atrodo, ir kokie jie yra.

Sporto aistruolis nuo vaikystės iki dabar

Amino rūgštysŠtai vienas sportininkas, kuriam bcaa ir kitokie papildai yra kasdienybė, sako, kad jis yra sportininkas nuo vaikystės. „Ne, tų kažkokių persilaužimų man gyvenime nebuvo. Aš visada buvau judrus, labai mėgau fizines veiklas, gal labiau negu protines. Bet mano klasėje visiems berniukams kūno kultūra buvo mėgstamiausia pamoka. Na o paskui pradėjau nuo paauglystės lankyti visokius sporto būrelius. Iki tol tėvai niekur neleido, nes buvau vienintelis vaikas šeimoj, tai tokiu būdu saugojo. Kai gimė sesutė, staiga pradėjo niekam neberūpėt, ką veikiu, ir ėmiausi įvairių sporto šakų. Išbandžiau viską: nuo plaukimo iki kikbokso. Galiausiai paskutinių klasių metu pradėjau domėtis kultūrizmu. Aišku tai buvo susiję ir su panelėmis, nes norėjosi kažkaip pagrįsti tai, kad esu gražus vaikinas. O būtent kultūrizmas labiausiai padėjo formuoti kūno proporcijas ir gražiausiai atrodyti. Tai juo ir užsiėmiau. Iki dabar tai mano sritis, nors nevengiu ir komandinių žaidimų“, – sako vyras.

Kartais sportuojantis

Skaityti toliau