Paskolos.lt – pagalba, kai reikia ne tik greitojo kredito

Išgirdę sąvoką „kreditai“, žmonės iškart įsivaizduoja momentines, SMS žinutėmis ar internetu suteikiamas paskolas nedidelėms sumoms. Tačiau retai kada pagalvojama, jog kreditus teikiančios įmonės gali suteikti ir didesnę finansinę paramą, kurios grąžinimo laikotarpis nebus toks trumpas. Tai puiki išeitis tiems, kurie nenori įsipareigoti bankui, siekia gebėti greitai ir patogiai valdyti paskolų įmokas ir užuot mokėję pradinį įnašą, gali įkeisti savo turimą turtą. Viena populiariausių tokio tipo paskolų teikėjų Lietuvoje – svetainė Paskolos.lt. Čia klientams suteikiamos net dviejų tipų paskolos, kurių dydis – nuo 30 000 iki 100 000 Eur. Aptarkime juos.

Kreditai su automobilio įkeitimu

Greitas kreditas paskolaiTurbūt daugelis žmonių, turinčių nuosavą automobilį, nė nepagalvoja, kad tai gali tapti jų raktu į paskolą, kuriai nereikės kaupti pradinio įnašo. Paskolos.lt suteikia galimybę gauti kreditą įkeičiant automobilį, kurio suma – iki 30 000 Eur. Kaip gauti tokią paskolą? Viskas labai paprasta: privalote turėti ne senesnę nei 13 metų transporto priemonę, susisiekti su įmone Paskolos.lt telefonu ir susitarti dėl laiko, kuomet galėsite į biurą atvykti su automobiliu, kurį norite įkeisti. Jei jo būklė tinkama – nemokamai sudarysite sutartį, įsivertinsite paskolos sąlygas ir gausite sumą, kuri sieks 65 % automobilio rinkos kainos. Jei baiminatės, kad vos gavus kreditą, jūsų transporto priemonė priklausys bendrovei Paskolos.lt, turėkite omenyje, jog ir toliau galėsite naudotis savo automobiliu, kaip ir įprasta.

Skaityti toliau

Kaip suorganizuoti nepamirštamą mergvakarį

Limuzinai nuomaiGeram mergvakariui ne limuzinų nuoma esmė, o puikios draugės, mokančios suorganizuoti įsimintiną šventę. Žinoma, norisi, kad šventė būtų nekasdieniška, tačiau per daug keistų dalykų rinktis nebūtina. Pakanka ir vieno įdomaus akcento, pavyzdžiui, limuzino, grojančio torto ar keistų kostiumų.

Užklupkite draugę iš pat ryto

Geras mergvakaris prasideda iš ryto, kaip ir limuzinų nuoma. Todėl nusiteikite draugę užklupti anksčiau, o ne „penktą prie Katedros“, kaip kad tarėtės. Geriausios draugės arba giminės sugebės ir susitarti su darboviete, kad merginai būtų staigmena ir ją paleistų iš darbo. Tad bus įspūdinga, jeigu draugę ryte su limuzinu pasitiksite prie jos darbo ir tiesiog „pagrobsite“. Na taip, kažkas darbe sužinos, kad ji tą dieną švenčia šventę, nes prieš tai draugės bus suorganizavusios sutartą pravaikštą. Tačiau visgi vis tiek bus taip, kad draugei bus labai dėl to smagu. O vestuvės ir mergvakariai niekada nėra kažkokie labai privatūs dalykai. Vis tiek paprastai visi aplink sužino, kad tas ar anas susituokė. Dar geriau, jeigu bičiulė darbe turi labai gerų draugų. Tuomet bus galima iš karto tiems draugams ir sutarti viską dėl laisvos darbo dienos. Tiek draugėms iš darbo, mergvakario dalyvėms, tiek šventinei nuotakai.

Krėskite pokštus Rotušės aikštėje

Skaityti toliau

7 legalūs būdai greitai gauti pinigų

Kokie yra legalūs būdai, kurie leis jums gauti greitai pinigų? Žinoma, paskola, o kas dar? Kelių, kur gauti greitų pinigų ir prisidurti prie įprasto biudžeto, tikrai yra.

Gauti paskolą

Geros paskolosVisų pirma, rinkitės patikimą finansinį partnerį, jeigu jau nutarėte imti paskolą. Kad tai nebūtų kažkokie niekada niekur negirdėti kredito teikėjai, kurių vardas skambės kaip keiksmažodis. Rinkitės tuos, kurie skaidrūs, žinomi, kurie turi pinigų ir reklamai, tad apie juos sužinosite. Paskaitykite rekvizituose ir kitur internete atsiliepimus, paklausinėkite pažįstamų, rinkitės atsakingai. Dabar gauti paskolas yra tikrai paprasta ir jų teikėjų pasirinkimas tiesiog milžiniškas. Gali gauti ir greitąjį kreditą, ir bet kokį daiktą išsimokėtinai nusipirkti, pakanka turėti normalius mokumo rodiklius, nebūti prasiskolinus, turėti darbą.

Parduoti savo daiktus, nuosavybę

Kitas būdas gauti greitai pinigų, kad nereikėtų skolintis – tai parduoti savo turimus nereikalingus vertingus daiktus. Iš tiesų, mes dažnai prisiperkame ir kaupiame to, ko mums nereikia. Perkame foto aparatą, nors niekada nefotografuojame, perkame automobilį, nors realiai visur einame arba galime nueiti pėsčiomis, perkame drabužius, kurių nevilkime, kaupiame juvelyriką. Tačiau viską galima parduoti per skelbimus arba paprasčiausiai nunešus į lombardą. Tokiu būdu greitai gausite pinigų ir galėsite padengti esančias išlaidas, gal net ir paskola lengvai iš to pasidengs.

Perparduoti

Skaityti toliau

Nuo ko priklauso namo vertė?

UAB „Marleksa“ – ypač didelę patirtį turinti verslo ir turto vertinimo įmonė. Aukštos kokybės kilnojamo ir nekilnojamo turto vertinimo paslaugas teikianti įmonė kitąmet švęs dvidešimtmetį, todėl gali pasigirti ilgamete darbo patirtimi, profesionaliais darbuotojais, kurių darbas paremtas griežtais profesiniais standartais. „Marleksa“ teikia šias turto vertinimo paslaugas: nekilnojamas turtas (žemės sklypai, komercinės patalpos, ūkiniai pastatai, butai, žemės sklypai, gyvenamieji namai, inžineriniai statiniai ir pan.), kilnojamas turtas (statybinės medžiagos, transporto priemonės, žemės ūkio produkcija, gyvūnai, statybinės medžiagos, prietaisai, staklės, gamybinės linijos ir kt.), verslo ir įmonių akcijų vertinimas (verslo vertinimas apibrėžia įmonės akcijų vertę, turtą, potencialą, o įmonės vertinimas leidžia nustatyti įmonės vertę įsigijimo, pardavimo ar kitais panašiais atvejais). Turto vertinimo įmonė savo biurus turi didžiuosiuose Lietuvos miestuose: Vilniuje, Kaune bei Klaipėdoje. Su čia dirbančiais profesionaliais galima susisiekti elektroniniu paštu, skambinant telefonu arba atvykus į įmonės biurą. Viena populiariausių paslaugų, kurią atlieka turto vertintojai – namo vertinimas. Perkant nekilnojamą turtą kartu su paskola yra būtinas oficialus turto vertinimas. Tačiau kas turi įtakos tokio turto vertei? Pirmiausia – vieta. Namo vertę nulemia miesto, žemės sklypo patrauklumas. Miesto centre stūksantis namas visuomet bus brangesnis už pastatytą, pavyzdžiui, toli nuo didžiųjų šalies miestų nutolusiose vietovėse. Antra, namo vertė priklauso nuo to, kaip jis įrengtas. Atsižvelgiama į tai, ar reikės remonto, būsto atnaujinimo bei įrengimo darbų, koks namų interjero stiliaus vyrauja name. Didžiausią vertę sukuria moderniai, tačiau klasikiniu stiliumi įrengti namai. Trečia, visuomet dėmesys kreipiamas į dabartinę situaciją rinkoje. Kadangi ji kinta, yra vertinama konkrečios dienos situacija rinkoje. Taip pat yra faktorių, kurie neturi įtakos nekilnojamo turto kainai. Nesvarbu, jeigu namą pirkote kur kas brangiau negu parduodate ar investavote didelę sumą į jo remontą. Šiuo atveju būstas bus parduodamas už tokią kainą, kokią sutiks mokėti pirkėjas.

Nosies pertvaros operacija (septoplastika) vaikams: viskas ką reikia žinoti

Pertvaros operacijaJeigu nosies pertvara nėra tiesi vaikai dažniau serga sinusitu ir kitomis kvėpavimo ligomis. Tokiu atveju medikai vaikams nuo 14 m. rekomenduoja nosies pertvaros operaciją (septoplastiką). Kaip pasiruošti procedūrai ir kokį sprendimą priimti tėvams?

Operacijos eiga

Vaikams atliekama nosies pertvaros operacija arba septoplastika Plastimeda plastinės chirurgijos klinikoje atliekama tokia pačia tvarka kaip ir suaugusiems. Operacija atliekama jeigu nosies pertvara pažeista, yra netaisyklingos formos ir neleidžia vaikui laisvai kvėpuoti. Dėl šių priežasčių vaikas gali knarkti naktimis, skųstis galvos skausmu ir nuovargiu. Bet kuriuo atveju tik chirurgas gali nuspręsti ar vaikui būtina nosies pertvaros operacija.

Procedūra užtrunka apie valandą laiko, kartais trumpiau. Taikoma vietinė nejautra. Taigi, vaikas jokių neigiamų pojūčių nejunta.

Ši operacija gali būti atliekama taikant skirtingas metodikas. Vieni naudoja plastikines plokštes, kiti operacijos metu naudoja lazerį. Vaikai į namus gali važiuoti dar tą pačią dieną, kuomet buvo atlikta nosies pertvaros operacija (septoplastika). Tačiau tėvai dažnai nerimauja dėl pooperacinio laikotarpio.

Skaityti toliau