Naujuose namuose – nauja virtuvė

Voke3Kai pagaliau radome tinkamą butą, kurį tikrai norėjome nuomotis visi trys, pamatėme, kad baldai bus šiokia tokia bėda. Jų čia buvo, tikrai nedaug, pagrinde buvo sudėti visi nauji virtuvės baldai, tačiau visų kitų dalykų, deja, labai trūko. Norėjosi, kad čia būtų viskas sutvarkyta, įrengta, kad su baldais viskas būtų tvarkoje, bet jų daug kur trūko. Supratome, kad baldai turės iš seno buto čia keliauti, ir kiekvienas spręsime pats, kam kokie atiteks, nes kas ką atsiveš, tas tą ir turės.

Virtuvė

Kaip jau minėjome, virtuvės baldai buvo visi sudėti. Turbūt pats blogiausias dalykas, kai nuomojiesi butą, būna ta situacija, kada nėra sudėta virtuvės baldų, o labiausiai – virtuvinės technikos. Na gerai, patys virtuvės baldai dar gal gali būti kažkuo pakeičiami, tu dar gali iš kažkur gauti taburetę, ją čia pasidėti, ir tada labai smagiai gyventi. Tačiau, jeigu tu nenori šiaip prisipirkti krūvų baldų ir jų tampytis iš vieno buto, kurį nuomojiesi, į kitą, tai jau geriau tie virtuvės ir visi kiti baldai būtų savo vietoje. Jeigu esi nuolat namus besinuomojantis žmogus, o gal dar ir planuojantis keliauti, ir būtum apsikrovęs baldais. Virtuvės baldai šiame bute man visai patiko, nes jie buvo šviesūs, švarūs, ąžuoliniai, gal net nestandartiniai.

Mano kambarys

Skaityti toliau

„Naujamiesčio alėja“ – puiki aplinka augti jūsų vaikui

Per praėjusius ir šiuos metus ypač pagausėjo naujų nekilnojamojo turto projektų. Ypač sparčiai statomi efektyvūs ir itin ekonomiški daugiabučių, kotedžų, gyvenamųjų namų kvartalai. Modernus fasadas, patogios parkavimo sistemos, itin aukšto lygio šiluminis efektyvumas – tai, kuo pasižymi šiuolaikinis naujos statybos būstas. Parduodami nauji butai Vilniuje Naujamiestyje – tai, ko reikia moderniam, puikios aplinkos šeimai ieškančiam miesto žmogui.

Būstas Naujamiestyje„Naujamiesčio alėja“ – naujas, modernus gyvenamųjų namų kompleksas, subalansuotas vertinantiems dinamišką sostinės ritmą ir trokštantiems simbolinio gamtos prieglobsčio šalimais. Privati teritorija, vaikų žaidimo aikštelės, didelės erdvės sporto užsiėmimams, skoningi namų fasadai kuria kvartalo harmoniją. Siūlomi vieno, dviejų, trijų ir keturių kambarių butai. Gyvenamųjų patalpų plotas svyruoja nuo 40 iki 70 kvadratinių metrų. Gyventojams siūlomi ypač erdvūs balkonai, kuriuose bus pakankamai erdvės ne tik džiauti skalbiniams, bet ir pasimėgauti rytiniu kavos puodeliu. Šiandien jau yra pabaigtas pirmasis kvartalo statybos etapas. Dalis butų jau parduoti. Žmonėms ypač patraukli kvartalo lokacija mieste – netoliese esantis Vingio parkas itin vertinamas sportuojančių bei auginančių vaikus. Taip pat vienas didžiausių „Naujamiesčio alėjos“ privalumų – nepriekaištinga infrastruktūra. Netoliese esančios viešojo transporto stotelės, pagrindinės miesto gatvės, dažnai važiuojantys autobusai garantuoja puikų susisiekimą ir keliavimą miesto ribose. Ne paslaptis, kad naujų būstų kainos labai stipriai priklauso nuo šalimais esančių mokyklų, vaikų darželių, vaikams augti tinkamos aplinkos. Būtent tokioje aplinkoje savo vaikus galės auginti įsikūrę„Naujamiesčio alėjose“. Itin didelės investicijos padarytos, siekiant užtikrinti teritorijos saugumą. Kiemo teritorijoje, požeminėje aikštelėje, laiptinių holuose įrengtos vaizdo stebėjimo kameros padės jums jaustis užtikrintiems dėl savo ir savo artimųjų saugumo.

Skaityti toliau

Lauko baseinai visus metus: kaip prailginti maudynių sezoną?

BaseinaiStilingi lauko baseinai – tai prabanga ir komfortas. Tiesa, minėtasis pirkinys reikalauja gana didelių investicijų, nuolatinės priežiūros ir reguliarių atnaujinimo darbų. Dažnas pirkėjas rauko nosį – juk Lietuvoje vasara tęsiasi vos kelis mėnesius – ar verta investuoti į lauko baseinus, jei negalime jais naudotis kada norime? Ekspertai ragina neapsigauti – tinkamai prižiūrimas baseinas, specializuoti priedai ir moderni baseinų įranga gali pratęsti maudynių sezoną iki pusmečio ar ilgiau.

Lauko baseinų sezono trukmė

Vertinant lauko baseinų naudojimo laiką, visų pirma reikia atsižvelgti į tai, kad mūsų poreikiai skiriasi. Vieni baseiną sieja su tropine saule ir itin kaitriomis vasaros dienomis, kiti maudynėms ryžtasi ir orams gerokai atvėsus. Kitaip sakant, daug kas priklauso nuo individualių mūsų poreikių. Iš kitos pusės, lauko baseinu galima naudotis nors ir visus metus, jei pasirinksite tinkamą šildymo įrangą. Tiesa, šiuo atveju baseino uždengimui reikės papildomų priedų – žaliuzių ar stumdomų sistemų, kurios užtikrins vandens švarą ir šilumą.

Skaityti toliau

Prižiūrėtas automobilis – saugus automobilis

Automobilis yra ypatingai svarbus atributas kiekvienam. Pirmiausia tai yra susisiekimo priemonė, be kurios dažnas šiuolaikinis žmogus tiesiog neišsiverstų. Mes kasdien keliaujame į darbus, vežame vaikus į darželius bei mokyklas, važiuojame apsipirkti ir tvarkome begales kitų reikalų. Vasarą be automobilio tiesiog neįmanoma įsivaizduoti savaitgalio kelionių į kaimo turizmo sodybas prie ežerų ar kelionių prie mūsų visų mylimo Lietuvos pajūrio. Tam, kad kasdienės, atostogų kelionės ar kiti reikalai būtų įgyvendinti sėkmingai, automobilis turi būti techniškai tvarkingas. Automobilis sensta ir norint, kad jis Jums tarnautų kuo ilgiau, būtina profilaktiškai nuvaryti automobilį į autoservisą, kad profesionalai, nuodugniai ištyrę Jūsų automobilį, nustatytų gedimus bei papasakotų, kokias automobilio dalis Jums reikėtų pasikeisti ir rekomenduotų vietą, kur yra tiekiamos patikimos ir patvario automobiliu dalys. Yra tokių automobilių dalių, kurioms sugedus ar susidėvėjus važiuoti yra tiesiog nesaugu. Laiku nepakeistos automobilio dalys kelia pavojų Jums ir Jūsų keleivių gyvybei. Pavyzdžiui „šarnyras“ arba lietuviškai lankstas yra viena iš svarbiausių važiuoklės dalių, kuri jungia judančias pakabos detales ir leidžia joms nevaržomai judėti. Sugedus šiai automobilio važiuoklės daliai, Jums būtina nedelsiant ją taisyti, restauruoti arba pakeisti nauja. Kokios pasekmės, jeigu šios automobilio dalies Jūs netaisysite? Kelionės metu gali atsisukti Jūsų automobilio ratas ir Jūs pateksite į avariją. O juk visi norime kelyje jaustis saugūs.

Skaityti toliau

Faktoriai, įtakojantys krūtų didinimo kainą

Kūrtų operacijosViena iš populiariausių plastinių operacijų Lietuvoje – tai krūtų didinimas. Anksčiau, rodos, sunkiai įkandamas, šiandien krūtų didinimas kaina yra kur kas prieinamesnis kiekvienai moteriai dėl kasmetinių pajamų ir atlyginimų augimo. Įtakos daro ir laisvesnis moterų požiūris į plastinę chirurgiją – šiandien dauguma tai žiūri ne į kaip natūralumo niokojimą, o kaip į galimybę panaikinti savo kompleksus, priversti labiau pasitikėti savimi bei savo galimybėmis. Grįžtant prie kainos, nereikia pamiršti, jog krūtų didinimo kaina nėra standartiška, ji priklauso nuo įvairių faktorių, kuriuos ir apžvelgsime.

Krūtų didnimo kainos svyravimai

Tikriausiai šiandien kiekviena moteris, bent kartą pasidomėjusi krūtų didinimu žino, jog jis gali būti atliekamas įvairiais būdais bei įvairiomis medžiagomis. Dažniausiai pasitelkiami implantai, kurie esti skirtingų rūšių ir suteikia skirtingą rezultatą. Implantai yra skirtingos tekstūros, svorio ir formos, todėl kiekvienas implanto pasirinkimas yra individualus moters nusprendimas kokio rezultato ji nori pasiekti. Lengvesni bei natūraliau atrodantys implantai kainuoja daugiau dėl akivaizdžių priežasčių.

Skaityti toliau